Workshop ” Met een andere kijk op stress naar blijvende vrede”

De integratie van psychologie, spiritualiteit en kwantumfysica in een ééndaagse workshop voor managers gericht op het transformeren van stress naar blijvende innerlijke vrede die door niets verstoord kan worden.

Door: Dr. Ir. Jan-Willem van Aalst en Hans Westerveld, cfm.

Terugkerende stress leidt voor jezelf en iedereen met wie je omgaat tot minder werkplezier, mislukkende projecten en uiteindelijk tot problemen met de gezondheid. Maar alle goedbedoelde cursussen en boeken over stressmanagement lijken steeds maar éven te helpen. De dieperliggende oorzaak lijkt in het algemeen niet aangeraakt te worden. Je wilt inzicht in wat de werkelijke bron van alle stress nu is, zodat je op dat niveau een betere keuze kunt maken.

In deze workshop blijven we niet aan de oppervlakte van stressmanagement, maar gaan we tot op de bodem. Hierbij komen psychologie, spiritualiteit en de kwantumfysica op een verrassende manier samen volgens het leerplan dat “Een cursus in wonderen” heet. Zo kom je tot het verbijsterende inzicht dat alle stress het gevolg is van een waargenomen wereld die geen werkelijkheid is, maar een gevolg is van denken van het ego waar wij geloof, dus kracht, aan hebben verleend. We zullen zien dat onvoorwaardelijke vergeving van onze eigen interpretatie van de wereld ons het inzicht geven waarmee wij op een vredige wijze kijken naar onze speciale relaties. Deze visie is niet nieuw, maar wel veelal vergeten en of niet begrepen. Dit is beslist niet zweverig of religieus. Juist door de unieke recente integratie van psychologie, spiritualiteit en kwantumfysica zijn we in een unieke positie om te kiezen voor een direct pad naar de kennis van onze essentie. Dus niet tig jaar mediteren, maar leren het zotte toneel van het ego te observeren, zonder oordeel, en vervolgens voor vrede te kiezen. En dan volop actief te zijn in het dagelijkse leven, gecentreerd in je eigen essentie.

Jan Willem van Aalst en Hans Westerveld nodigen je uit voor deze workshop met beide benen op de grond, waarin wij iedereen die de essentie van blijvende innerlijke vrede wil doorgronden, in één dag de metafysica van de origine van ons verschijnen in de wereld toelichten en handvatten geven waarmee je alle stress écht voorgoed achter je kunt laten. En we gaan het er niet alleen over hebben, we gaan het ook gezamenlijk ervaren.

Deze workshop wordt gehouden op vrijdag 24 september 2021 in Cultuur- en Congrescentrum Antropia in Zeist van 10 uur tot 16 uur. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en per openbaar vervoer.

Jan-Willem is auteur van onder meer “Heelheid: Lexicon voor positieve gezondheid” en spirituele gids “Wonderen of waan”. Ook is hij de vertaler van Kenneth Wapnick’s “De boodschap van Een cursus in wonderen”. Hij geeft met regelmaat lezingen en workshops in Nederland en België over het ervaren van blijvende innerlijke vrede. 

Uw investering voor deelname aan deze workshop bedraagt € 449,– exclusief 21% BTW. 

Een exemplaar van Jan-Willem’s boek “Wonderen of waan” ontvangt u als naslagwerk.

Voor het aanvragen van het inschrijvingsformulier e-mail s.v.p. naar info@workshopnooitmeerstress.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: