Een goede reden om niet in te schrijven op de Workshop ‘Nooit Meer Stress’

Het ego, dat u niet bent maar u heeft zich er wel mee geïdentificeerd, neemt met plezier kennis dat u niet gaat inschrijven voor onze workshop. 

Alles waar het ego voor waakt is het voorkomen dat u beseft een keuze te kunnen maken tussen het ego (zonde, schuld, bestraffing en angst) en de waarheid (innerlijke vrede door vergeving en het besef dat er geen wereld is maar uitsluitend een projectie naar buiten die eerst binnen werd bedacht). Op lange termijn, voor veel mensen zal dit zeer lange termijn zijn, maakt dit niet uit. Uiteindelijk zal de urgentie ontstaan om vast te stellen dat er een andere oplossing moet zijn, anders dan acteren in een wereld waar uiteindelijk geen geluk en vrede te vinden is.

Indien u toch bereid bent om de ego-obstructie te gaan bezien voor wat ze is, dan verwelkomen we u graag in onze workshop. U zult verbaasd zijn welke ideeën, die op zich niet nieuw zijn, maar voor u verborgen bleven, een totaal andere kijk bieden op de wereld en waarin de transformatie van stress in blijvende innerlijke rust die door niets kan worden verstoord en die u in staat stelt een betere beslissing te nemen over wie u wilt zijn en in feite al werkelijk bent. Als bijvangst, maar eigenlijk is dat de echte winst, kunt u zichzelf ervaren zoals u werkelijk bent in plaats van een gelimiteerd lichaam met een ego dat de mogelijkheid tot andere keuze in de geest blokkeert.

Onze workshop, speciaal gericht op managers, is op 24 september in het cultuur- en congrescentrum Antropia in Zeist – Driebergen. De kosten voor deelname per persoon bedragen € 449,00, exclusief btw.

Voor meer informatie en aanvraag inschrijfformulier zie s.v.p.: www.workshopnooitmeerstress.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: